Produk

  • KLL-9002D

    KLL-9002D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung, tabung SS, labél dina dua sisi cangkang, ignition éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa sababaraha kali dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuang, pemanasan kapang, defrosting, bakar bakar, kémping luar, las jsb seuneu panjang sareng sengit, suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-9005D

    KLL-9005D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS, labél dina dua sisi cangkang, hurung éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuang, kapang manaskeun, defrosting, barbecue, outdoor kémping, las jsb seuneu panjang tur sengit, tengah damel suhu kerja nepi 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7003D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7003D

    Tombol KLL warna konéng anu tiasa diluyukeun, awak kuningan, ignition manual, éta sacara éksklusif dikembangkeun pikeun panggunaan outdoor, punten pastikeun henteu dianggo dina jero buliding, kendaraan, ortens, sabab aya bahaya maot ku asphyxiation kusabab posisoning tocarbon dioxide atanapi kakurangan oksigén . Komo nalika nganggo éta di rohangan sempit, pastikeun aya ventilasi anu cekap, suhu damel pusat nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7005D

    Obor Gas KLL-Manual Nyalaan Gas-7005D

    Tombol adjustable warna konéng KLL, tabung SS, pipa bending aluminium, ignition manual, lightweight, adjustable flame economical to use, panas blast permanén ngancurkeun struktur sél plant, utamina ngagunakeun pikeun bending pipa bentukna, outdoor, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing Sambungan pvc sareng pre-solder, ngahurungkeun BBQ sareng seuneu sareng sajabana ngagunakeun silinder gas butana anu tiasa dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja tengah seuneu dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7006D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7006D

    Tombol adjustable warna blok, tabung SS ageung kalayan seuneu pikeun nyetél kartrid gas, pengapian manual, panguncén silinder unik pikeun nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, utamina ngagunakeun pikeun lentur pipa bentukna, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC sareng sambungan pra-soldered, igniting BBQ's and fires etc. use easyliable beane butana gas silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7008D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7008D

    Kenop tiasa diatur warna hideung, tabung SS ageung, ignition manual, ngonci silinder unik kanggo nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, utamina ngagunakeun pikeun lentur pipa bentukna, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC sareng sambungan pra-soldered, igniting BBQ's and fires etc. use easyliable beane butana gas silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7009D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7009D

    Tombol warna hideung anu tiasa diatur, tabung SS ageung kalayan seuneu pikeun nyetél kartrid gas, pengapian manual, penguncian silinder unik pikeun nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, utamina ngagunakeun pikeun lentur pipa bentukna, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC sareng sambungan pra-soldered, igniting BBQ's and fires etc. use easyliable beane butana gas silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7011D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7011D

    KLL tombol konéng anu tiasa disaluyukeun, tabung kuningan dobel sareng siklon kembar di jero, pengapian manual, panguncén silinder unik pikeun nyegah kabocoran, Anggo pikeun panangan anu tiasa disusut sareng panyambungna. Dilarapkeun dina microwelding inbolving tembaga- las, pérak- las, las-las sareng pengolahan hiasan. Fusing, las, perawatan sureface sareng pemanasan lokal di bengkel, garasi sareng laboratorium. jeung sajabana nganggo silinder gas butana gampang dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7015D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7015D

    Tombol adjustable warna beureum, tabung kuningan, ignition manual, locking silinder unik kanggo nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél plant, utamina nganggo pikeun welding AC pipa, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC na sambungan pre-soldered, igniting BBQ's and fires etc. silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7016D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7016D

    Kancing konéng KLL warna konéng, tabung kuningan, tabung lentur SS, pengapian manual, penguncian silinder unik pikeun nyegah kabocoran, Anggo pikeun panangan anu tiasa disusut sareng panyambungna. Dilarapkeun dina microwelding inbolving tambaga-las, pérak-las, tin-las sareng pengolahan hiasan. Fusing, las, perawatan sureface sareng pemanasan lokal di bengkel, garasi sareng laboratorium. jeung sajabana nganggo silinder gas butana gampang dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8801D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8801D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS kalayan keramik di jero, pengapian éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuang, pemanasan kapang, defrosting, bakar bakar , kémping luar, las jsb seuneu panjang sareng sengit, suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8802D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8802D

    Awak bahan séng, nutupan warna konéng, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS kalayan keramik di jero, labél dina dua sisi cangkangna, hurung éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah kadaharan, manaskeun kapang, defrosting, barbecue, kémping luar, las jsb seuneu panjang sareng sengit, suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

123456 Teras> >> Halaman 1/6