Obor Gas Piezo Ingition

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8801D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8801D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS kalayan keramik di jero, pengapian éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuang, pemanasan kapang, defrosting, bakar bakar , kémping luar, las jsb seuneu panjang sareng sengit, suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8802D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8802D

    Awak bahan séng, nutupan warna konéng, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS kalayan keramik di jero, labél dina dua sisi cangkangna, hurung éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah kadaharan, manaskeun kapang, defrosting, barbecue, kémping luar, las jsb seuneu panjang sareng sengit, suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8803D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8803D

    Awak bahan séng, nutupan warna konéng, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS sareng alat tambaga, obor tiasa dianggo dina posisi mana waé (360 derajat rotasi gratis), labél dina dua sisi cangkang, ignition éléktronik, gampang dibawa, aman pikeun beroperasi, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuangeun, pemanasan kapang, defrosting, barbecue, outdoor camping, welding dll api panjang sareng sengit, tengah damel suhu kerja dugi 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8805D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8805D

    Obor multi tujuan, nutupan luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung, pemicu sareng tombol anu tiasa diatur, tabung SS kalayan alat tambaga, ignition otomatis peiso otomatis, Desain kompak cahaya ultra, sistem anu dipaténkeun perkakas anu tiasa dianggo, raoseun sareng gampang dianggo kartrid cinnecting, desain ergonomis pas gampang kana panangan, aman dina sudut mana waé saatos nyiapkeun dua menit, Multi-fnction kanggo dianggo di bumi sareng lokakarya, masak sareng katering -Flambeing, caramelizing, browning, nambihan warna sareng tékstur kana tuangeun, ngagiling sareng kulit , sihir katuangan kanggo presentasi sareng nambihan drama nalika nyayogikeun, ngaduruk BBQ sareng kahuruan, ngébréhkeun pipa cai beku, hobi sareng karajinan, ngadamel modél, sendi pipa solder, ngalucurkeun cet. Suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8806D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8806D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung, pemicu sareng tombol anu tiasa disetél, tabung SS kalayan alat tambaga, Hiji-touch otomatis peizo ignition, Desain kompak cahaya Ultra, sistem anu dipaténkeun alows alat anu tiasa dianggo, raoseun sareng gampang dianggo nganggo kartrid cinnecting, ergonomis desain pas gampang kana leungeun, aman di sudut mana waé saatos nyahokeun dua menit, Multi-fungsi pikeun dianggo di bumi sareng bengkel, masak sareng katering- Flambeing, caramelizing, browning, nambihan warna sareng tékstur kana tuangeun, leueur sareng kulit, tuangeun sihir pikeun presentasi sareng nambihan drama nalika ngaladénan, nyalurkeun BBQ sareng kahuruan, ngébréhkeun pipa cai beku, hobi sareng karajinan, ngadamel modél, sendi pipa solder, ngalucurkeun cet. Suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8807D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8807D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS, labél dina dua sisi cangkang, hurung éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuang, kapang manaskeun, defrosting, bakar bakar, kémping luar, las jsb, seuneu panjang sareng sengit, suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8809D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8809D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung sareng pemicu, Chrome tube kuningan dilapis ku siklon di jero, labél dina dua sisi cangkang, ignition éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah kadaharan, manaskeun kapang, defrosting, barbecue, outdoor camping, welding jsb, flame nyaéta fcous, suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8811D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8811D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung, pemicu, krom tabung kuningan dilapis ku siklon di jero, tombol konci dina botom upami barudak keuna sareng hurungkeun obor, labél dina dua sisi cangkangna, ignition éléktronik, gampang dibawa, aman pikeun ngoperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuangeun, pemanasan kapang, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll, seuneu panjang sareng sengit, tengah damel suhu kerja dugi 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8828D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8828D

    Obor multi tujuan, tutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung, pemicu sareng tombol anu tiasa disetél, tabung SS kalayan keramik, ignition peizo otomatis One-touch, desain kompak Ultra cahaya, sistem anu dipaténkeun perkakas anu tiasa dianggo, merenah sareng gampang dianggo dina cinnecting kartrij, desain ergonomis pas gampang kana panangan, aman di sudut mana waé saatos sateuacan dua menit, Multi-fungsi kanggo dianggo di bumi sareng bengkel, masak sareng katering- Flambeing, caramelizing, browning, nambihan warna sareng tékstur kana tuangeun, leueur sareng kulit, sihiran katuangan kanggo presentasi sareng nambihan drama nalika nyayogikeun, nyalurkeun BBQ sareng kahuruan, ngébréhkeun pipa cai beku, hobi sareng karajinan, ngadamel modél, sendi pipa solder, ngalucurkeun cet. Suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8810D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8810D

    Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung, pemicu, Chrome tabung Chrome dilapis ku tabung tambaga di jero, tiasa dianggo dina posisi mana waé, tombol konci dina botom upami barudak keuna sareng hurungkeun obor, labél dina dua sisi cangkangna, éléktronik ignition, gampang dibawa, aman dioperasikeun, bisa terus-terusan dieusian ku kartrid gas butane, utamina dianggo pikeun ngolah tuangeun, pemanasan kapang, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll seuneu panjang sareng sengit, tengah damel suhu kerja dugi ka 1300 darajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8819D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8819D

    nutupan warna konéng, tombol hideung sareng pemicu, tabung kuningan kalayan krom dilapis ku pipa tambaga di jero, obor tiasa dianggo dina posisi mana waé (360 derajat rotasi gratis), labél dina dua sisi cangkangna, ignition éléktronik, gampang dibawa, aman pikeun beroperasi, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuangeun, pemanasan kapang, defrosting, barbecue, outdoor camping, welding dll api panjang sareng sengit, tengah damel suhu kerja dugi 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8812D

    Obor Gas KLL-Piezo Ingition Gas-8812D

    nutupan warna konéng, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS kalayan Chrome dilapis ku Chrome di jero, labél dina dua sisi cangkangna, ignition éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun tuangeun pamrosésan, kapang pemanasan, defrosting, barbecue, outdoor kémping, las jsb, seuneu anu panjang tur sengit, tengah seuneu damel suhu dugi 1300 derajat.

1234 Teras> >> Halaman 1/4