Adaptor sareng Bagian

  • KLL-Adapter and Parts-301D

    KLL-Adaptor sareng Bagian-301D

    Modél Detil Produk No. KLL-301D beurat (g) 44 bahan produk kuningan + paduan seng + ukuran plastik (MM) φ40 × 27 bungkusan 1 pc / ploybag 240 pcs / ctn MOQ 1000 PCS ngarobih OEM & ODM Lead time 15-35day Pedaran pondok adaptor Gas, nyekel kartrid gas jejeg, sambungkeun adpater kana kartrid, benang obor kana adaptor. Hareupeun Gambar Gambar Métode operasi Ignition -Balik tombol lalaunan dina arah anu katuhu pikeun ngamimitian ...
  • KLL-Adapter and Parts-302D

    KLL-Adaptor sareng Bagian-302D

    Modél Detil Produk No. KLL-302D beurat (g) 46 produk bahan kuningan + alimunum + ukuran plastik (MM) φ40 × 29 bungkusan 1 pc / ploybag 240 pcs / ctn MOQ 1000 PCS ngarobih OEM & ODM Lead time 15-35day Hareupeun Gambar Gambar Métode operasi Ignition -Turn kenop lalaunan dina arah anu leres pikeun ngamimitian ngalir gas teras pencét trridge dugi ka diklik. -Ungulang unit gagal lampu Paké -The alat ayeuna siap dianggo. Saluyukeun fl ...
  • KLL-Adapter and Parts-305D

    KLL-Adaptor sareng Bagian-305D

    Modél paraméter No. KLL-305D beurat (g) 33 produk bahan kuningan + paduan seng + ukuran plastik (MM) 107x50x27 bungkusan 1 pc / ploybag 300pcs / ctn MOQ 1000 PCS ngarobih OEM & ODM Lead time 15-35day Pedaran Singkat SS defelacotr, dianggo pikeun metode pipa las tina operasi 1.Cara Ngoperasikeun: (1) Mangga parios gandakan panyaluyuan sateuacan dipasang, Pastikeun yén roda penyesuaian dina (-) arah rotasi pikeun nyegah kabocoran gas saatos dipasang. (2) ...