Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-5002D

Pedaran pondok:

KLL warna konéng palastik gagang, tombol adjustable hideung, ukuran SS tube, panjang pipa tiasa diluyukeun kana pondok atanapi panjang, obor tiasa dianggo posisi mana waé (360 derajat rotasi gratis), ignition manual, locking silinder unik pikeun nyegah kabocoran, gagang ergonomis rarancang, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, de-icing trotoar, de-freezingBBQ grills jsb nganggo silinder gas butana tiasa dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja tengah seuneu dugi ka 1300 derajat.


Detil Produk

Paramèter

modél no. KLL-5002D
ngahurungkeun Nyalaan manual
jenis koonection sambungan bayonet
beurat (g) 365
bahan produk kuningan + aluminium + beusi ++ stainless steel + alloy seng + plastik
ukuran (MM) 790x90x50
bungkus 1 pc / kartu leuleuy 10 pcs / kotak jero 40 pcs / CTN
Bahan Bakar butane
MOQ 1000 PCS
ngaropea OEM & ODM
Waktos prosés 15-35dinten

 

 

Gambar Produk

5002d (2)
5002d (3)
5002d (4)
5002d (5)
5002d (1)

Métode operasi


1) Nyorong kartrid gas kana dasar sareng muterkeun arah jarum jam janten aman.
2) Entong maksakeun kartrid gas nalika masang.                             
3) Buka tombol pelepasan gas sabalikna arah jarum jam sakedik pikeun ngaluarkeun jumlah gas tina gas sareng hurungkeun CANON TORCH ku pertandingan.
4) Saluyukeun inténsitas seuneu pikeun sarat khusus anjeun.
Hurungkeun gas pelepasan tombol jam jarum jam pikeun mareuman seuneu. Sok cabut kartrid bénsin saatos dianggo.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertipikat

Wisata Pabrik

Luar

Angkutan Sareng Warehousing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali