KLL-5001D

Pedaran pondok:

KLL gagang palastik warna konéng, tombol beureum, tabung SS ukuran gedé, pipa panjang, pengapian éléktronik, penguncian silinder unik pikeun nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, de-icing trotoar, de-freezingBBQ grills jsb nganggo silinder gas butana tiasa dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja tengah seuneu dugi ka 1300 derajat.


Detil Produk

modél no. KLL-5001D
ngahurungkeun Ngaduruk éléktronik
jenis koonection sambungan bayonet
beurat(g) 425
bahan produk kuningan + aluminium + beusi ++ stainless steel + alloy seng + plastik
ukuran(MM) 800x84x40
bungkus 1 pc / kartu leuleuy 4 pcs / kotak jero 24 pcs / CTN
Bahan Bakar butane
MOQ 1000 PCS
ngaropea OEM & ODM
Waktos prosés 15-35dinten
Pitunjuk Pamakéan: ignition
-Kalih tombol lalaunan dina arah “+” pikeun ngamimitian ngalir gas teras pencét tombol di tengah tombol kontrol dugi ka diklik.
-Ngulang Unit gagal pikeun lampu
Anggo
-Lengkapan ayeuna siap dianggo. Saluyukeun seuneu antara "-" sareng "+" (panas lemah sareng luhur) sapertos anu diperyogikeun.
-Kudu waspada ngeunaan flaring anu tiasa kajantenan dina waktos pemanasan dua menit sareng nalika anu ngalamar teu kedah dijuru langkung ti 15 derajat tina posisi nangtung (ka luhur).
Pikeun peureum
Pasokan gas-nutup sacara lengkep ku cara ngarobah kenop kontrol gas dina arah "jarum jam" ("-").
-Misahkeun panerapan tina kartrid gas saatos dianggo.
Saatos Anggo
-Cék panawaranana beresih sareng garing.
-Simpen dina tempat anu tiis sareng berventilasi saatos misahkeun kartrid tina alat sareng ngagentos cap.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali