Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7001D

Pedaran pondok:

KLL tombol konéng tiasa disaluyukeun, tabung kuningan sareng siklon di jero, pengapian manual, pangonci silinder unik pikeun nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél plant, utamina nganggo pikeun welding AC pipa, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC na sambungan pre-soldered, igniting BBQ's and fires etc. silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.


Detil Produk

Paramèter

modél no. KLL-7001D
ngahurungkeun Nyalaan manual
jenis koonection sambungan bayonet
beurat (g) 85
bahan produk kuningan + aluminium + alloy seng + plastik
ukuran (MM) 800x84x40
bungkus 1 pc / kartu leuleuy 10 pcs / kotak jero 120 pcs / CTN
Bahan Bakar butane
MOQ 1000 PCS
ngaropea OEM & ODM
Waktos prosés 15-35dinten

Rincian Produk

7001d (2)

Hareupeun

7001d (3)

Balik deui

Gambar Produk

7001d (6)
7001d (5)
7001d (8)
7001d (4)
7001d (1)

Métode operasi


1) Nyorong kartrid gas kana dasar sareng muterkeun arah jarum jam janten aman.
2) Entong maksakeun kartrid gas nalika masang.
3) Buka tombol pelepasan gas sabalikna arah jarum jam sakedik pikeun ngaluarkeun jumlah gas tina gas sareng hurungkeun CANON TORCH ku pertandingan 4) Saluyukeun intensitas seuneu pikeun sarat anjeun khususna.
Hurungkeun gas pelepasan tombol jam jarum jam pikeun mareuman seuneu. Sok cabut kartrid bénsin saatos dianggo.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertipikat

Wisata Pabrik

Luar

Angkutan Sareng Warehousing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali