KLL-9002D

Pedaran pondok:

Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung, tabung SS, labél dina dua sisi cangkang, ignition éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa sababaraha kali dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuang, pemanasan kapang, defrosting, bakar bakar, kémping luar, las jsb seuneu panjang sareng sengit, suhu kerja tengah seuneu nepi ka 1300 derajat.


Detil Produk

Paramèter

modél no. KLL-9002D
ngahurungkeun piezo ignition
jenis koonection sambungan bayonet
beurat (g) 113
bahan produk kuningan + aluminium + alloy seng + stainless steel + plastik
ukuran (MM) 153x40x57
bungkus 1 pc / kartu leuleuy 10 pcs / kotak jero 100 pcs / CTN
Bahan Bakar butane
MOQ 1000 PCS
ngaropea OEM & ODM
Waktos prosés 15-35dinten

Rincian Produk

9002D (6)

Hareupeun

9002D (7)

Balik deui

Gambar Produk

9002D (4)
9002D (3)
9002D (1)
9002D (5)
9002D (2)

Métode operasi

Hurungkeun
-Kalihkeun tombol lalaunan dina arah anu leres pikeun ngamimitian ngalir gas teras pencét trridge dugi ka diklik.
-Ngulang Unit gagal pikeun lampu

Anggo
-Lengkapan ayeuna siap dianggo. Saluyukeun seuneu antara "-" sareng "+" (panas lemah sareng luhur) sapertos anu diperyogikeun.
-Kudu waspada ngeunaan flaring anu tiasa kajantenan dina waktos pemanasan dua menit sareng nalika anu ngalamar teu kedah dijuru langkung ti 15 derajat tina posisi nangtung (ka luhur).

Pikeun peureum
Pasokan gas-nutup sacara lengkep ku cara ngarobah kenop kontrol gas dina arah "jarum jam" ("-").
-Misahkeun panerapan tina kartrid gas saatos dianggo.

Saatos Anggo
-Cék panawaranana beresih sareng garing.
-Simpen dina tempat anu tiis sareng berventilasi saatos misahkeun kartrid tina alat sareng ngagentos cap.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertipikat

Wisata Pabrik

Luar

Angkutan Sareng Warehousing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali