Tentang Kami

Yuhuan Kalilong Metal Products Co., Ltd.

Perusahaan urang perenahna di basisir éndah Laut Cina Wétan, Yuhuan, anu disebat "kota klep Cina" di Zhejiang. Perusahaan kami nyaéta di beulah kuloneun Pelabuhan Wenzhou sareng di beulah kalér Bandara Taizhou, ngaraoskeun transportasi laut, darat sareng udara anu merenah pisan. Didirikeun taun 2011, perusahaan kami mangrupikeun produsén profesional butana nyemprot gas butana, bedil seuneu, sareng sanés bengkel kami nutupan legana langkung ti 3000 méter pasagi, sareng ngagaduhan langkung ti 100 pagawé téknis sareng tanaga R&D. Gaya téknis urang seueur, sareng alat produksi kami maju. Kami gaduh desain lengkep, pabrik sareng sistem pengujian. Produk anu bermutu henteu ngan ukur payu di pasar domestik, tapi ogé diekspor ka pasar luar negeri, sapertos Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Koréa, Jepang sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. Kalayan produk anu bermutu sareng prestise anu saé, kami nampi kapercayaan konsumén anyar sareng lami. Kami parantos netepkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng seueur padagang luar negeri sareng luar negeri. Nyanghareupan kasempetan sareng tantangan, perusahaan urang teras-teras nempel kana prinsip "kana kualitas usaha pikeun salamet, kana élmu sareng téknologi pikeun pamekaran, pikeun manajemén pikeun efisiensi ".

_MTS7131

Perkenalan Singkat Produk

Perusahaan ieu ngahasilkeun séri gaya jet senjata api jet, gampang dioperasikeun, gampang dibawa, aman, bisa dipercaya, sareng lumaku tank standar umum dunya, gas janten langkung gampang; Mesin ngadopsi 304 # tina stainless steel, lampu anu kuat, henteu pernah keyeng, nozel, nozzle ngadopsi bahan tambaga canggih die-casting, sus304 patén nozel alat sirkuit anu tos dipanaskeun, gorobag sateuacan kuda atanapi operasi Angle, entong kabur seuneu, entong pareuman maranehna; Umur panjang awét, kalayan sababaraha nganggo, henteu kedah diheureuhkeun, panaskeun dugi ka 800 ~ 1300 ℃, gas butana salaku bahan bakar dianggo maju, nozel pikeun ngagunakeun bahan panyaringan khusus pikeun nyegah macét sungut, gampang merenah, ekonomis, seueur dianggo dina sababaraha pamrosésan industri, pipa cai, AC kontrol hawa sareng proyék tahan cai, produksi sambungan kabel, ngelas PR, manaskeun kapang, asesoris logam, pertanian, mebel, ngolah gelas sareng tuangeun, pemanasan cair, ingon-ingon sareng panyabutan bulu unggas, ngolah lambar logam , téknologi seni, hiasan interior, ékspérimén fisik sareng kimia, ngebon, inséktisida sterilisasi ternak, penerangan batubara mangrupikeun alat penting gunting gunung tihang barbecue. Ngabagéakeun palanggan ti bumi sareng luar negeri nganjang sareng konsultasi.

Émbaran pabrik

Ukuran Pabrik 3.000-5.000 méter pasagi
Pabrik Nagara / Daérah Désa Wujia, Kota Chumen, County Yuhuan, Kota Taizhou, Propinsi Zhejiang, Cina
Jumlah Garis Produksi 6
Pabrikan Kontrak OEM Service OfferedDesign Service OfferedBuyer Label Ditawarkeun
Nilai Kaluaran Tahunan US $ 2,5 Juta - US $ 5 Juta

Kapasitas Dagang

Pasar Utama Total Pendapatan (%)
Éropa Kalér 12,50%
Asia Wétan 12,50%
Wétan Tengah 12,50%
Oséania 12,50%
Asia Tenggara 12,50%
Éropa Wétan 12,50%
Amérika Kidul 12,50%
Amérika Kalér 12,50%

Pameran