Warta

  • Pos waktos: Aug-27-2020

    Ku nyaluyukeun tekanan sareng ngarobih aliranna, gas diusir tina moncorong tina péstol sareng hurung ngabentuk seuneu silindris suhu luhur pikeun pemanasan sareng pengelasan. Dina hal strukturna, aya dua jinis flamethrower dicekel leungeun, hiji nyaéta kotak hawa terpadu korma sareng shot luhur ...Maca deui »

  • Pos waktos: Aug-27-2020

    1. Pamariksaan: sambungkeun sadaya bagian tina pistol semprot, kencangkeun jepitan pipa gas, (atanapi kencengkeun sareng kawat beusi), sambungkeun konektor gas cair, tutup saklar pistol semprot, leupaskeun klep silinder gas cair, sareng parios naha aya nyaéta kabocoran hawa dina unggal bagian. 2. ignition: rada relea ...Maca deui »

  • Pos waktos: Aug-27-2020

    Flamethrower mangrupikeun jinis utensil luar anu énggal, anu kagolong kana alat-alat masak di sawah. Disebut "Obor" di nagara deungeun. Mangrupikeun salah sahiji alat pemanasan ignition anu diturunkeun tina bak gas butana anu aya. Parabot masak sawah umumna nuduhkeun hulu tungku sareng ...Maca deui »

  • TEAM BULIDING
    Pos waktos: Aug-21-2020

    Dina dinten mimiti taun 2020, karyawan Kalilong 100 kumpul kanggo tuang siang. Nalika tuang, urang ngarencanakeun kaulinan, nyanyi, jogét jsb. Manajer umum Mr Chen nyarioskeun, sareng muji kolega anu rajin damel, sareng masihan bonus kanggo neraskeun usaha dina taun 2020. Maca deui »

  • 2020 , REALLY A SPECIAL YEAR
    Waktu pos: 19-Aug

    2020 mangrupikeun taun anu istiméwa, wabah anu mimiti hésé .coVID-19, propinsi Hubei dilarang salami tilu bulan, satengah tina kolega Hubei perusahaan kami henteu tiasa deui damel. Sababaraha padamel sumping deui dina 1 Maret pikeun ngamimitian damel dina tekanan ageung. Aya seueur pesenan anu disimpen ku custo ...Maca deui »

  • Certificate
    Waktu pos: 19-Aug

    Saatos kéngingkeun sertipikat CE ti Intertek sareng TUV, urang kéngingkeun laporan uji standar standar anyar EN521. Maca deui »

  • SAFE PRODICTION ONLY HAS A STARTING POINT ,NO END
    Waktu pos: 19-Aug

    naon pridcution aman: Prodcution aman nyaéta kamanunggalan kaamanan sareng prodcuton, sareng tujuanana pikeun ngamajukeun produksi kalayan aman, sareng prodcutionmust kedah aman. Ngalakukeun padamelan anu saé dina kaamanan sareng ningkatkeun kaayaan damel; ngirangan karugian harta tiasa ningkatkeun efisiensi perusahaan, sareng bakal undoub ...Maca deui »

  • EXIBITION PLAN
    Waktu pos: 19-Aug

    URANG bakal ngiringan China Hardware Show di Shanghia ti 10 Oktober dugi ka 13th. Wilujeng sumping di stan kami! Maca deui »

  • HOLIDAY NOTICE FOR NATIONAL DAY AND MID-AUTUM FESTIVAL
    Waktu pos: 19-Aug

    Numutkeun kana perencanaan liburan bangsa, digabungkeun sareng situasi anu sanésna perusahaan urang, susunan liburan sapertos kieu: Bakal aya tilu dinten istirahat ti 1 Okt, 2020 dugi ka 3 Okt. Buka damel di 4 Okt. Ngaharepkeun anjeun liburan anu bahagia. Maca deui »