Obor Gas Ignition Manual

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7003D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7003D

    Tombol KLL warna konéng anu tiasa diluyukeun, awak kuningan, ignition manual, éta sacara éksklusif dikembangkeun pikeun panggunaan outdoor, punten pastikeun henteu dianggo dina jero buliding, kendaraan, ortens, sabab aya bahaya maot ku asphyxiation kusabab posisoning tocarbon dioxide atanapi kakurangan oksigén . Komo nalika nganggo éta di rohangan sempit, pastikeun aya ventilasi anu cekap, suhu damel pusat nepi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7005D

    Obor Gas KLL-Manual Nyalaan Gas-7005D

    Tombol adjustable warna konéng KLL, tabung SS, pipa bending aluminium, ignition manual, lightweight, adjustable flame economical to use, panas blast permanén ngancurkeun struktur sél plant, utamina ngagunakeun pikeun bending pipa bentukna, outdoor, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing Sambungan pvc sareng pre-solder, ngahurungkeun BBQ sareng seuneu sareng sajabana ngagunakeun silinder gas butana anu tiasa dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja tengah seuneu dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7006D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7006D

    Tombol adjustable warna blok, tabung SS ageung kalayan seuneu pikeun nyetél kartrid gas, pengapian manual, panguncén silinder unik pikeun nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, utamina ngagunakeun pikeun lentur pipa bentukna, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC sareng sambungan pra-soldered, igniting BBQ's and fires etc. use easyliable beane butana gas silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7008D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7008D

    Kenop tiasa diatur warna hideung, tabung SS ageung, ignition manual, ngonci silinder unik kanggo nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, utamina ngagunakeun pikeun lentur pipa bentukna, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC sareng sambungan pra-soldered, igniting BBQ's and fires etc. use easyliable beane butana gas silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7009D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7009D

    Tombol warna hideung anu tiasa diatur, tabung SS ageung kalayan seuneu pikeun nyetél kartrid gas, pengapian manual, penguncian silinder unik pikeun nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, utamina ngagunakeun pikeun lentur pipa bentukna, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC sareng sambungan pra-soldered, igniting BBQ's and fires etc. use easyliable beane butana gas silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7011D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7011D

    KLL tombol konéng anu tiasa disaluyukeun, tabung kuningan dobel sareng siklon kembar di jero, pengapian manual, panguncén silinder unik pikeun nyegah kabocoran, Anggo pikeun panangan anu tiasa disusut sareng panyambungna. Dilarapkeun dina microwelding inbolving tembaga- las, pérak- las, las-las sareng pengolahan hiasan. Fusing, las, perawatan sureface sareng pemanasan lokal di bengkel, garasi sareng laboratorium. jeung sajabana nganggo silinder gas butana gampang dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7015D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7015D

    Tombol adjustable warna beureum, tabung kuningan, ignition manual, locking silinder unik kanggo nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél plant, utamina nganggo pikeun welding AC pipa, deforsting pipa sareng padamelan plumbing séjén, sealing PVC na sambungan pre-soldered, igniting BBQ's and fires etc. silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7016D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7016D

    Kancing konéng KLL warna konéng, tabung kuningan, tabung lentur SS, pengapian manual, penguncian silinder unik pikeun nyegah kabocoran, Anggo pikeun panangan anu tiasa disusut sareng panyambungna. Dilarapkeun dina microwelding inbolving tambaga-las, pérak-las, tin-las sareng pengolahan hiasan. Fusing, las, perawatan sureface sareng pemanasan lokal di bengkel, garasi sareng laboratorium. jeung sajabana nganggo silinder gas butana gampang dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7013D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7013D

    Tombol Kuningan adjustable, awak kuningan, ignition manual, lightweight, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél tutuwuhan, utamina ngagunakeun pikeun bending pipa bentukna, outdoor use, deforsting pipa and other plumbing work, sealing PVC and pre-soldered sambungan, ngahurungkeun BBQ sareng kahuruan jsb, nganggo silinder gas butana tiasa dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7104D

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7104D

    KLL tombol konéng tiasa disaluyukeun, tabung kuningan sareng siklon di jero, nganggo batang sareng fluks, pengapian manual, panguncén silinder unik pikeun nyegah kabocoran, Dipaké pikeun panangan anu tiasa disusut sareng sambungannana. Dilarapkeun dina microwelding inbolving tembaga- las, pérak- las, tin-las sareng pengolahan hiasan. Fusing, las, perawatan sureface sareng pemanasan lokal di bengkel, garasi sareng laboratorium. jeung sajabana nganggo silinder gas butana gampang dicandak salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah dugi ka 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7013C

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7013C

    awak kuningan ku tombol kenop tiasa diluyukeun, ignition manual, lightweight, Kontrol seuneu anu tiasa diatur sareng ignition nyalira. Desain ergonomis pikeun nyepeng nyaman dina panangan. Éta tiasa dilereskeun dina bak butana, anu tiasa diganti, panggunaan siklusna ramah lingkungan.
    Cocog pikeun réstoran, rumah tangga, piknik, hiking, kémping sareng kagiatan outdoor séjén.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7023C

    Obor Gas KLL-Manual Ignition Gas-7023C

    awak kuningan ku tombol kenop tiasa diluyukeun, ignition manual, lightweight, Kontrol seuneu anu tiasa diatur sareng ignition nyalira. Desain ergonomis pikeun nyepeng nyaman dina panangan. Éta tiasa dilereskeun dina bak butana, anu tiasa diganti, panggunaan siklusna ramah lingkungan.
    Cocog pikeun réstoran, rumah tangga, piknik, hiking, kémping sareng kagiatan outdoor séjén.

12 Teras> >> Halaman 1/2