KLL-9005D

Pedaran pondok:

Panutup luar plastik warna konéng KLL, tombol hideung sareng pemicu, tabung SS, labél dina dua sisi cangkang, hurung éléktronik, gampang dibawa, aman dioperasikeun, tiasa teras-terasan dieusian ku kartrid gas butana, utamina dianggo pikeun ngolah tuang, kapang manaskeun, defrosting, barbecue, outdoor kémping, las jsb seuneu panjang tur sengit, tengah damel suhu kerja nepi 1300 derajat.


Detil Produk

Paramèter

modél no. KLL-9005D
ngahurungkeun piezo ignition
jenis koonection sambungan bayonet
beurat (g) 121
bahan produk kuningan + aluminium + alloy seng + stainless steel + plastik
ukuran (MM) 107x65x51
bungkus 1 pc / kartu leuleuy 10 pcs / kotak jero 100 pcs / CTN
Bahan Bakar butane
MOQ 1000 PCS
ngaropea OEM & ODM
Waktos prosés 15-35dinten

Rincian Produk

9005D (6)

Hareupeun

9005D (7)

Balik deui

Gambar Produk

9005D (4)
9005D (3)
9CH3Q677_2HN12`87%M)53O
9005D (1)
9005D (2)

Métode operasi

1. Hurungkeun tombol kenop pikeun ditutup "-" (pareum) posisi.
2. Ngarobih atanapi sambungkeun deui kartrid gas di luar sareng jauh ti jalma sanés.
3. Pasangkeun kiyeu kerah kartrid sareng tab locator dina obor Multi Tujuan sareng jaga kartrid tetep luhur, dorong ka handap lembut sareng pulas unit 35 ka kénca.
4. Pastikeun pikeun mariksa yén henteu aya gas anu bocor. Upami aya bocor gas dina alat (bau gas), bawa ka luar langsung kana tempat anu berventilasi kalayan baik, tempat bebas seuneu dimana kabocoran tiasa dideteksi sareng dieureunkeun, upami anjeun keukeuh parios kabocoran dina alat anjeun, laksanakeun di luar. Tong nyobian ngadeteksi kabocoran ku seuneu, anggo cai sabun.

Pangropéa tina aplikasi

- Entong ngarobih alat
- tetep bersih sareng bébas tina lebu sareng kokotor anu tiasa mangaruhan kinerja.
- Bersih ku anduk beueus sareng deterjen hampang. Entong tilelep dina cairan atanapi lebet dina mesin cuci piring. Usap garing saatos diberesihan. Pisahkeun alat tina kartrid gas sateuacan diberesihan.
- Pék aplikasikeun ku paket leuleuy pikeun nyegah tina mencét teras kirimkeun alatna deui ka pabrikna kanggo ngarobih.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertipikat

Wisata Pabrik

Luar

Angkutan Sareng Warehousing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali