KLL-7012D

Pedaran pondok:

KLL tombol konéng adjustable warna konéng, tabung SS ukuran ageung ku alat manual manual tambaga, penguncian silinder unik pikeun nyegah kabocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, henteu aya bahan kimia bahaya, tanpa kabel; ringan, adjustable flame economical to use, blast panas permanén ngancurkeun struktur sél pepelakan, utamina ngagunakeun pikeun péngkolan bending bentukna, deforsting pipa sareng padamelan ledeng sanésna, nyégél PVC sareng konéksi anu dipasang sateuacana, ngahurungkeun BBQ sareng kahuruan sareng sajabana nganggo gas butana anu gampang dicandak silinder salaku sumber bahan bakar, suhu kerja seuneu tengah nepi ka 1300 derajat.


Detil Produk

Paramèter

modél no. KLL-7012D
ngahurungkeun Nyalaan manual
jenis koonection sambungan bayonet
beurat (g) 153
bahan produk kuningan + aluminium + alloy seng + stainless steel + plastik
ukuran (MM) 215x60x40
bungkus 1 pc / kartu leuleuy 10 pcs / kotak jero 100 pcs / CTN
Bahan Bakar butane
MOQ 1000 PCS
ngaropea OEM & ODM
Waktos prosés 15-35dinten

Rincian Produk

7012d (6)

Hareupeun

7012d (1)

Balik deui

Gambar Produk

7012d (4)
7012d (3)
7012d (5)

1. Dorong kartrid gas kana dasar sareng muterkeun arah jarum jam janten aman.
2. Entong maksakeun kartrid gas nalika masang.

3. Buka tombol pelepasan gas sabalikna arah jarum jam sakedik pikeun ngaluarkeun jumlah gas tina gas sareng hurungkeun CANON TORCH ku pertandingan.

7012d (2)

 

 

 

4. Saluyukeun inténsitas seuneu pikeun sarat khusus anjeun. Hurungkeun gas pelepasan tombol jam jarum jam pikeun mareuman seuneu. Sok cabut kartrid bénsin saatos dianggo.

 

 

 

Métode operasi

Hurungkeun
-Kalihkeun tombol lalaunan dina arah anu leres pikeun ngamimitian ngalir gas teras pencét trridge dugi ka diklik.
-Ngulang Unit gagal pikeun lampu

Anggo
-Lengkapan ayeuna siap dianggo. Saluyukeun seuneu antara "-" sareng "+" (panas lemah sareng luhur) sapertos anu diperyogikeun.
-Kudu waspada ngeunaan flaring anu tiasa kajantenan dina waktos pemanasan dua menit sareng nalika anu ngalamar teu kedah dijuru langkung ti 15 derajat tina posisi nangtung (ka luhur).

Pikeun peureum
Pasokan gas-nutup sacara lengkep ku cara ngarobah kenop kontrol gas dina arah "jarum jam" ("-").
-Misahkeun panerapan tina kartrid gas saatos dianggo.

Saatos Anggo
-Cék panawaranana beresih sareng garing.
-Simpen dina tempat anu tiis sareng berventilasi saatos misahkeun kartrid tina alat sareng ngagentos cap.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertipikat

Wisata Pabrik

Luar

Angkutan Sareng Warehousing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali