TIM BULIDING

Dina dinten mimiti taun 2020, karyawan Kalilong 100 kumpul kanggo tuang siang. Nalika tuang, urang ngarencanakeun kaulinan, nyanyi, jogét jsb. Manajer umum Mr Chen nyarioskeun, sareng muji kolega anu rajin damel, sareng masihan bonus kanggo neraskeun usaha dina taun 2020.

TEAM BULIDING

Pos waktos: Aug-21-2020