PRODISI SAFE HANYA SADAYANA POINT MULAI, TEU AYA TUNGTUNG

naon pridcution aman: Prodcution aman nyaéta kamanunggalan kaamanan sareng prodcuton, sareng tujuanana pikeun ngamajukeun produksi kalayan aman, sareng prodcutionmust kedah aman. Ngalakukeun padamelan anu saé pikeun kaamanan sareng ningkatkeun kaayaan damel; ngirangan karugian harta benda tiasa ningkatkeun efisiensi perusahaan, sareng pastina bakal ngamajukeun pamekaran produksi; sareng prodcution kedah saftey sabab saftety mangrupikeun prasarat pikeun prodcution, sareng produksi cann notbe kahontal tanpa kaamanan .ngalakukeun padamelan anu saé pikeun kaamanan produksi sareng ngirangan kacilakaan korban sareng karugian éksonomis sanés ngan ukur tanggung jawab hukum perusahaan, tapi ogé tanggung jawab sosial anu penting pikeun perusahaan. Kituna, dina damel urang kedah dianggo numutkeun sababaraha peraturan produksi kaamanan.                     

Produksi kasalametan ngan ukur aya titik awal sareng teu aya titik akhir .Keselamatan damel mangrupikeun padamelan anu nébér. Anjeun kedah teras-terasan damel. Lonceng alarm kedah disada teras-terasan. Anjeun moal tiasa leupas tina waktos ka waktos, ujug-ujug tiis sareng panas. Anjeun gaduh sakedik kasempetan psikologi sareng pamikiran lumpuh. Sanés meton "penting pikeun disebatkeun, sékundér pikeun ngalakukeun, sareng henteu ngalakukeun". Kalayan pamekaran sareng kamajuan sains sareng téknologi, produksi aman ogé teras-terasan nyanghareupan parobihan sareng masalah anu anyar. Urang kedah saé mendakan kaayaan énggal tina prakték énggal sareng ngalamar anu énggal .Masalah, ngabijilkeun cara-cara énggal. Dina hal tugas-tugas anyar sareng utenting, urang kedah netepkeun konsép kaamanan "ngan ukur titik awal sareng henteu aya titik akhir". Bener ”pancegahan” pikeun nyegah kahareup.


Waktu pos: 19-Aug